9.9.05

 

2dehands.nl viert feest met Marktplaats

Marktplaats gaat zaterdag in de grote steden een frisdrankje of biertje uitdelen aan Marktplaatsbezoekers, vanwege de 50 miljoenste advertentie. Een sigaar uit eigen doos, als het aan 2dehands.nl ligt. Bij Marktplaats kost een advertentie 6 euro en bij 2dehands.nl is het gratis. De site springt op een opmerkelijke wijze op deze actie in en gaat zelf ook iets uitdelen:

"In 9 grote steden van Nederland deelt 2dehands.nl zaterdag suikervrije mintsnoepjes uit om de adem na het genuttigde biertje van Marktplaats weer wat op te frissen. Met de slogan "Adverteer gratis op 2dehands.nl, dat scheelt je zo 3 drankjes per advertentie" communiceert 2dehands.nl dat er bij 2dehands.nl per saldo 2 drankjes meer te verdienen zijn.

Volgens 2dehands.nl is het een uit de hand gelopen grap: "We hopen dat Marktplaats er de humor van in ziet en dat ze het cadeau dat 2dehands.nl ze geeft voor het feestje ter ere van hun 50 miljoenste advertentie accepteren!"

Men geeft hierbij ook nog eens thuistaps van Interbrew weg, een concurrent van Heineken, die samenwerkt met de actie van Marktplaats. De thuistap kun je winnen als je bovenstaande slogan van deze actie raadt. Proost!

Comments: Een reactie posten

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?