25.4.05

 

Speurders en video's II

Verschillende sites berichten over de Speurders-video's. Op Hyped speculeert men over de mogelijkheid de filmpjes te sponsoren door middel van een billboard:

Het wordt daarmee bovendien interessant voor mensen om een video te koppelen aan de advertentie, omdat zij ook een deel van de gesponsorde inkomsten ontvangen. (meer...)

Op Planet wat achtergrondinformatie over de filmpjes:

Speurders spreekt zelfs van de 'eerste (ver-)koopsite ter wereld met video-advertenties'.
Het plaatsen van video is gratis. De Telegraaf nam een platform af van het Amsterdamse bedrijf Easyconcepts. Dit bedrijf zette tot nu toe haar 'flashvideo' technologie voornamelijk in voor banners voor adverteerders. Volgens Guy Maknel, bij Easyconcepts verantwoordelijk voor de technologie (en voor de inhoud van de koelkast, hij is bij Easyconcept tevens chef Catering), zet het platform alle formaten om: “Wat de adverteerder op Speurders.nl ook opstuurt, Avi, MPEG4, Divx, Quicktime of Windows Media, het wordt allemaal teruggebracht tot het lichte formaat van Easyconcepts. Er is wel een beperking van de omvang van het bestand van 8 MB maar die grens is bedoeld om te voorkomen dat er te veel bandbreedte door één klant wordt gebruikt.” (meer...)

Dan dit nog: Dat Speurders de 'eerste (ver-)koopsite ter wereld met video-advertenties' is, lijkt ongeloofwaardig, aangezien deze mogelijkheid standaard in de premium versie zit van e-Classifieds.net. Een pakket dat toch al meerdere malen verkocht en ingezet is op verschillende sites.


Comments: Een reactie posten

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?