18.4.05

 

Speurders gaat betalen voor advertenties

Speurders start een affiliate programma waarin sites die Speurders aan advertenties helpen, per advertentie worden uitbetaald. De sites krijgen 2,50 euro per gratis geplaatste advertentie. In Nederland werd al tot 24 cent per klik uitgekeerd (Speurders, 2dehands, Snuffelsnel), per account (Ebay, 5 euro) en nu dus ook per geplaatste gratis advertentie. Er gaat ook nog een bedrag per advertentie naar het netwerk Affiliates.nl. Als een advertentie meer dan 2,50 euro waard is, dan moeten ze bij Qoop multimiljonair zijn voor de meer dan 675.000 advertenties die deze site doorplaatst.

Comments:
Speuders.nl slaat terug

Advertentiesite Speurders.nl gaat websitebeheerders met ingang van 1 juni dubbel betalen voor het aanbrengen van nieuwe bezoekers en klanten.

In de slag om de Websitebeheerders gaat Speurders.nl via hun partnerprogramma bij www.affiliates.nl tot vijftien euro betalen voor het doorverwijzen van nieuwe adverteerders.

Speurders.nl die zich afficheert met de 'the next generation vraag- en aanbodsite' en volgens onderzoeksbureau Multiscope de 3e best bezochte website van Nederland is, pareert met deze zet de actie van concurrent Marktplaats.nl.
Bovendien en dat lijkt hun sterkste argument is en blijft Speuders.nl gratis.

Met hun partnerprogramma bij Affiliates.nl veroverde Speurders.nl op korte termijn veel marktaandeel op Marktplaats.nl en eBay.

Belangstellenden voor het programma van Speurders.nl dienen zich in te schrijven op de site van www.Affiliates.nl.
 
Tot 15 euro? het nieuws dat ik heb is dat men 5 euro per advertentie betaalt. Hoe komt men op de 15?
 
Een reactie posten

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?